Uitgaan in Barcelona

In Barcelona kan je goed uitgaan op Placa Reial. Dat is ontstaan tussen 1848 en 1850. In die tijd werd er een klooster gebouwd wat later gerenoveerd is tot woningen en restaurants. Later werden er ook nog hotels van gemaakt. Placa Reial is bedacht door Francesc Daniel Molina i Cassmajó. Het is ook het enige plein in Barcelona wat uit één geheel bestaat.

Overdag bevinden zich op Placa Reial vele toeristen en kan je gezellig wat eten of drinken bij één van de vele restaurants of terrasjes. In de avonduren worden de terrasjes omgebouwd tot echte restaurants en zijn er vele toeristen en Spanjaarden te vinden. Na middernacht veranderen een aantal restaurants in discotheken en kan je volop feesten.

Als je echt goed uit wil gaan in Barcelona moet je naar Barcelona Party Nights gaan. Tijdens Barcelona Party Nights kan je kiezen uit vele top clubs uit de stad waar je gratis naar binnen mag. Ook krijg je gratis een sangria cocktail, een shotje en een glas champagne. Je kan zelfs gratis vervoert worden in de party bus van de ene club naar de andere. Om dit mee te maken moet je wel een kaartje van €34,90 kopen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *