Winkelen in Barcelona

Als je gaat winkelen in Barcelona moet je zeker niet vergeten om een kijkje te nemen op de markten. De markten van Barcelona zijn gezellig, druk en er is altijd veel prullaria.

Bezoekwaardige winkel locaties in Barcelona:

Mecrat Els Encants

Mecrat Els Encants is een echte Spaanse vlooienmarkt. Het vindt plaats in de openlucht en er is van alles en nog wat te verkrijgen. Het is een bazaar vol met kleding, beeldjes en gebruikte en nieuwe spullen. De markt is geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Brocanters del port Vell

De Brocanters del port Vell is een echte Spaanse antiekmarkt dat alleen in het weekend plaats vindt. Het is wel een kleine markt, maar op de markt kan je onder andere sieraden, porselein en antiek krijgen. De markt is geopend van vrijdag tot en met zondag van 10.00 tot 20.00 uur.

Placa del Pi

Ook op de Placa del Pi vindt markt plaats. Dit is een beetje een bijzondere markt. Op deze markt is geen kleding of groente te vinden, maar bijvoorbeeld honing, verse kruiden en specerijen en verschillende soorten kaas. Deze markt vindt plaats in het eerste en derde weekend van elke maand en is dan geopend van vrijdag tot en met zondag van 10.00 tot 22.00 uur.

Placa Sant Josep Oriol

De kunstmarkt op de Placa Sant Josep Oriol. Is een echte kunstmarkt dat veel weg heeft van de Ramblas. Deze markt is geopend op zaterdag van 11.00 tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 tot 14.00 uur.

Placa Reial

Op de markt Placa Reial kan je terecht voor echte aparte munten en postzegels. Deze markt is geopend op de zondag van 10.00 tot 14.00 uur.

El Porvenir

Op de markt El Porvenir is een echte overdekte markt. Het begon vroeger als buitenmarkt, maar werd in 1993 overdekt. Op deze markt kan je onder andere textiel en andere benodigdheden vinden. Deze markt is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Casa Miranda

Casa Miranda is een groot winkelcentrum dat twee vestigingen heeft. Er zit er eentje gevestigd op de Magdalenes en eentje op de Banys Nous. In dit winkelcentrum worden onder andere aparte hoeden, tassen, lampen en juwelen verkocht.

Avinguda del portal L’Angel

Avinguda del portal L’Angel is een grote winkelstraat waar vele bekende winkels zitten. Deze straat is vernoemd naar een oude stadspoort die in deze straat stond tot aan het einde van de 19de eeuw.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *