Winkelen in Madrid

Ook in Madrid kan je goed winkelen. Je kan er voor allerlei soorten winkels terecht. Voor antiek, boeken, delicatesse, kleding en speelgoed.

De meeste antiekwinkels bevinden zich aan de Rastro. Daar kan je van allerlei soorten antiek vinden, dus van rotzooi tot echte antiek. In totaal zitten er zo’n twintig antiekwinkels bij elkaar.

De meeste boekwinkels in Madrid zijn te vinden in Calle de los Libreros. Dat is een echte boekenwinkelstraat. Er zitten vele gespecialiseerde boekenwinkels. Ook wordt er elk jaar in Madrid een boekenmarkt gehouden. De grootste boekenwinkel van Madrid telt vijf verdiepingen.

De delicatessenwinkels in Madrid zijn voor mensen met een grote portemonnee. Je kan er heerlijke vlees en kaas vinden dat echt uit Spanje komt, maar ze hebben ook eten uit andere landen.

In Madrid zijn er ook een hoop kinderkledingwinkels. Met name de C&A is erg gespecialiseerd in kinderkleding. Verder zijn er ook veel warenhuizen met kinderkleding, maar ook echte gespecialiseerde zaken.

Madrid staat ook bekend om zijn mooie dure kledingwinkels. Als je veel geld uit wilt geven moet je naar de wijk Salamanca gaan. Deze wijk zit vol met designerwinkels. Hier kan je als echte kledingliefhebber je slag slaan. Je kan de meest mooie creaties vinden en ook alle topmerken.

Ook kent Madrid een echte speelgoedwarenhuis genaamd Bazar Mila. Daar kan je voor alle soorten speelgoed terecht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *